Beige in de badkamer? Doen!

Beige in de badkamer? Doen!

Beige: you either love it or you hate it. Maar… in combinatie met het juiste materiaal ben je goed op weg om een tijdloze trend in huis te halen. Enter: beige marmer. Deze elegante variant op het witte of zwarte marmer zorgt voor een wauw-effect in je badkamer, dankzij de atypische en zelfs gesofisticeerde look die je creëert. Benieuwd naar de aanpak? Going Objects zocht het voor je uit.

Marmer in de badkamer

Eerst en vooral: marmer in de badkamer, is dat niet té? Helemaal niet. Als er één ruimte is in je huis waar marmer 100% tot zijn recht komt, dan is het wel de badkamer. De stijlvolle steen geeft een verkoelende aanblik in de zomer en zorgt voor licht in de donkere seizoenen.

Dit sterk staaltje natuurlijke grondstof is een lust voor het oog: de adertjes die doorheen het blad dansen, maken elke plaat uniek. Marmer is niet goedkoop, maar met de klasse en het cachet die je in huis haalt, is het een investering die toekomstige kopers zeker zullen appreciëren. 

Marmer is een poreuze steen die je zacht moet behandelen. Gelukkig valt het gebruik van bijtende producten in een badkamer mee (denken we?) dus ben je zeker gesteld met een lauw sopje en een zeemvel. Van alle markten thuis, hier bij Going Objects! 

Beige marmeren badkamermeubel

De voor(oor)delen van beige

Bon, back to dat beige. Vergeet een ogenblik lang al de vooroordelen die je had en laat de volgende informatie even bezinken:

  • Beige is verrassend elegant. De lichte kleur is zacht en past in veel interieurstijlen. Je zou het bijna tijdloos kunnen noemen.
  • Volgens de wetenschap achter kleurentherapie nodigt de neutrale tint uit om te ontspannen. Een lang bad of douche in een badkamer met beige marmer helpt je dus om je te relaxen na een drukke en/of stressvolle dag. Bingo!
  • De ‘vlakke’ schakering lijkt op het eerste zicht saai, maar het maakt wel dat je beige marmer met bijna gans het kleurenpalet kan combineren.  

Bij Going Objects maken we designs die niemand kent of al gezien heeft. Met onze wastafels in beige marmer haal je dan ook een speciaal design in huis want… het marmer lijkt op hout. Zelf deze trompe l’oeil ontdekken? Check onze George!

Beige marmer wastafel

Licht en donker

Begint beige al je hart te veroveren? Of vrees je nu voor een saaie badkamer? Geen zorgen, we denken ook aan de afwerking.

Beige marmer combineert geweldig mooi met hout. Het materiaal bedoelen we dan, niet per se de kleur – het moet nu ook geen badkamer worden in 50 tinten zand. Wil je wat leven in de badkamer, opteer dan in je afwerking voor een kleur dat contrasteert met het beige marmer van je wastafels.

Badkamerset met zwart hout en beige marmer

Zo kan je kiezen voor een knappe meubelkast in donkerbruin walnoot of ons industrieel badkamermeubel Jules. Of waarom geen zwarte eik met een schuifdeur in rotan. Dan is beige ineens de ster van het veld want dankzij zijn neutrale karakter, vallen de kleurkeuzes van je andere meubelen des te beter op.

industrieel badkamermeubel Jules beige marmer

Ok, beige is van je hate list gegaan, maar je vindt een ganse wasbak (laat staan twee) met wastafelplaat een beetje too much? Houd het accent dan subtiel en voorzie het kleinste kamertje van een handenwasser in beige marmer. Chic en uniek!

En smaakt het naar meer, dan weet je waar je moet zijn! Check onze beige marmeren wastafels en -platen op goingobjects.be.

 

Auteur: M.AH.L.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published