ovale spiegel

Kies de juiste spiegel voor jouw badkamer

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… welke spiegel is de mooiste voor jouw badkamer? Je hebt de keuze voor de tegels en het badkamermeubel gemaakt, nu moet je alleen nog een geschikte spiegel voor jouw badkamer vinden. Welke spiegel past het best bij jouw badkamer?

Klein, maar fijn

Heb je niet zo’n ruime badkamer, ga dan voor een spiegelkast. Hiermee creëer je extra opbergruimte en zorg je ook voor extra rust in de badkamer. Al die flesjes en potjes steek je met één beweging netjes weg in de spiegelkast. Ook een slim idee voor op het kleinste kamertje in huis; het toilet. Zo kun je praktische spullen zoals extra wc-papier of schoonmaakspullen gemakkelijk opbergen.

ronde spiegel

Vergroot de ruimte met spiegels

Een spiegel geeft de illusie dat een ruimte groter lijkt dan hij is. Door meerdere spiegels op te hangen versterk je dit effect. Hang daarom niet 1 maar 2 spiegels naast elkaar boven je wastafel. Of plaats spiegels tegenover elkaar, zodat je eindeloos kan blijven kijken. Bovendien kun je zo gemakkelijk checken of je haar goed zit aan de voor- én achterkant! 
 
Heb je een raam in je badkamer? Zorg er dan voor dat je via je spiegel naar buiten kan kijken. Op die manier valt het daglicht op je spiegel, wat vervolgens in de ruimte weerkaatst wordt. Ook dat zorgt ervoor dat je badkamer groter oogt. Bovendien zie je met daglicht sneller of je je dagcrème goed hebt uitgesmeerd. 

spiegel elly

Het oog wil ook wat

Naast dat een spiegel functioneel moet zijn, mag hij vooral ook mooi zijn. Kies eens voor een aparte vorm en ga voor een ronde spiegel, of een spiegel met afgeronde hoeken. Dat breekt de strakke voeglijnen van de tegels en zo geef je je badkamer een zachtere look. 
 
Heb je gouden kranen? Match ze dan met je spiegel en kies voor een  spiegel met een gouden frame. Perfect voor dat luxe ‘hotel chic’ gevoel in je badkamer. Benieuwd naar ons aanbod in spiegels? Bekijk het hier. 

Liever onze badkamermeubels in het echt zien? Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! Maak vrijblijvend een afspraak.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published