Zwarte inbouwkranen

Kranen als eyecatcher in je badkamer

Kranen als eyecatcher in je badkamer

Droom je er ook van om in je volledige huis – zelfs in de badkamer – de puntjes op de spreekwoordelijke “i” te zetten en in elke kamer dezelfde interieurstijl door te trekken? Start je project dan in je badkamer. Door te kiezen voor de juiste armaturen en kranen, zorg je ervoor dat jouw interieur tot in de details op punt staat en helemaal goed zit. En daarbij hoef je helemaal niet het pad van de saaie, zilveren kranen en douches te kiezen. Vandaag zijn de opties eindeloos en kom je weg met heel wat verschillende gekleurde kranen. Wij helpen je alvast een handje op weg.

Zeg het met een vleugje kleur

Kleuren kunnen je badkamerinterieur maken of kraken. Kiezen voor de juiste tint is daarom van het grootste belang. Een goudkleurige kraan als luxueus accent in jouw eigen wellnessoase? Of toch meer gefascineerd door de minimalistische, industriële trend en bijhorende zwarte kranen. Going Objects biedt een uitgebreid gamma aan kranen dat inspeelt op de laatste trends in interieurland.

Ontdek onze Kranen

Gouden inbouwkranen - Marmercombinatie - Going Objects

Combineren, wie zijn best doet zal het leren 

In zowel strakke, lichte, moderne badkamers als donkere, industriële zien we dat tijdloze elegantie blijft werken en de combinatie met metallic kranen zorgt voor een blikvanger. Al zorgen donkere vloeren en wastafels voor het mooiste resultaat bij rosé en gouden kranen, terwijl witte tegels van zwarte kranen net een absolute eyecatcher maken. Fan van lichte pasteltinten? Dan past een witte kraan prachtig.

Elegantie en contrast

Niks fijner dan contrast in je interieur brengen om zo een nog interessanter en eigentijdser geheel te creëren. Hoe? Door een witte kraan te combineren met een betonnen vloer en wandtegel, maar wel een witte wastafel. Toch niet helemaal gewonnen voor zoveel tegenstelling in een ruimte, dan is ton-sur-ton een goede en elegante zet. Durf ook risico te nemen door in je badkamer te werken met een ander type wastafelkraan dan douchekraan en hoofddouche. Of trek net de lijn door en kies alles in eenzelfde tint wanneer je van een meer tijdloos resultaat houdt.

 Zwarte Inbouwkranen - mat zwart - Going Objects

Welk type kraan heeft jouw voorkeur?


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published