Meet Fien en Bill, de nieuwe badkamerkasten van Going Objects

Meet Fien en Bill, de nieuwe badkamerkasten van Going Objects

Tijdloos, veelzijdig en eindeloos stylish: wij laten jou graag kennis maken met Fien en Bill. Met deze twee wastafelkasten trek jij de populaire mid-century stijl door naar jouw badkamer. Dankzij hun houten look en strakke afwerking ogen ze zowel trendy als klassiek. En what’s even better: ze zijn verkrijgbaar in een legio aan kleuren en afmetingen, zodat jij jouw perfect match vindt. Let’s go!

De mid-century stijl blijft ongekend populair. En dat is niet zo gek: deze interieurstijl die ontstond in de jaren 50, 60 en 70, combineert goed design met een gevoel van nostalgie. Door de eenvoudige lijnen, houten afwerking en organische vormen, ogen meubels in deze stijl zowel klassiek als trendy. En niet alleen je woon- of slaapkamer heeft baat bij deze fantastische stijl, ook jouw badkamer krijgt een stijlvolle upgrade van een vintage meubelstuk. Tijd om beter kennis te maken met Fien en Bill, onze nieuwste aanwinsten!

Fien: retro classy badkamerkast  
Als je op zoek bent naar een eyecatcher in jouw badkamer, dan heb je aan Fien een goede. Deze prachtige badkamerkast kenmerkt zich door haar sobere, elegante look met vier grote lades waar jij al jouw badkamermusthaves in kwijt kunt. De diepe walnoothoutenkleur geeft jouw badkamer een warme touch; terwijl de eiken uitvoering perfect is als je liever gaat voor de minimalistische Scandi-stijl. Going Objects’ combinatie met het marmeren tafelblad is niet alleen praktisch (het geeft de beste bescherming tegen vocht), maar ook erg classy. Heb je een kleine badkamer? No worries, ook dan kun je genieten van Fien. Naast 150 en 120 cm, is deze knappe badkamerkast sinds kort ook beschikbaar in 80 cm. En extra fijn: door het zwevende design van Fien, voelt jouw badkamer meteen ruimtelijker aan. Win-win, dus!

Bill: showstopping kast met speelse opbergruimtes

Fien’s broertje Bill is ook niets minder dan een showstopping vintage kast. Met Bill in je badkamer wordt het een feest om je tanden te poetsen, handen te wassen en je dag te beginnen of te eindigen. Dit zwevende badkamermeubel charmeert je met zijn speelse opbergmogelijkheden.  Achter de schuifdeur en 2 lades, vind je volop ruimte voor al jouw toiletartikelen en handdoeken. Net als Fien, is Bill in 2 kleuren (walnoot en eik) verkrijgbaar en in drie maten: 120, 150 en 80 cm. Je kunt hem verder personaliseren door te kiezen voor pootjes, een marmeren blad en wasbakken. Houd je van klassiek? Dan zijn ronde, witte wasbakken en een wit marmeren blad een veilige keuze. Liever uitpakken? Kies dan bijvoorbeeld voor vierkante wasbakken van groen marmer: luxueus, verrassend en echt even wat anders.

Tijdloos en veelzijdig
Of je nu voor Fien of Bill kiest, met de mid-century stijl in jouw badkamer kun je eigenlijk niet missen. Badkamermeubels met een vintage look zijn tijdloos: over tien jaar ogen ze net zo stijlvol als vandaag. Daarnaast zijn ze erg veelzijdig. Ben je hun look beu? Met wat kleine tweaks, zoals spiegels of nieuwe wasbakken, geef je ze een compleet nieuwe look. Bekijk hier onze nieuwe badkamermeubels en maak jouw keuze!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published