ontwerp je eigen badkamer

Ontwerp je eigen badkamer

Bij Going Objects ben je zelf de designer van je eigen badkamer. Kies een onderbouwkast, een wastafelblad en een lavabo en stel zo je droombadkamer samen. Heb je advies of inspiratie nodig? Wij helpen je graag! 

First things first 

Sta je op het punt om je badkamer een make over te geven? Begin dan met een goed plan. Bepaal je budget en bedenk welke werkzaamheden er nodig zijn. Ga je zelf aan de slag of besteed je het werk liever uit? In een vorige blog schetsten we al een voorbeeld van de totale kosten van een badkamerverbouwing. 

custom badkamer

Ontwerp je eigen badkamer

Bepaal vervolgens de stijl van je badkamer. Ga je voor een van de laatste trends: een donkere badkamer, of houd je het liever wat meer tijdloos? Welke stijl je ook kiest voor je badkamer, verzamel al je ideetjes en verwerk ze in een moodboard. 

Volg je liever je eigen stijl? Dan ben je bij Going Objects aan het juiste adres. Bij ons mix en match je verschillende stijlen door elkaar. Een stoer stalen frame met een roze terrazzo wastafel? Of een minimalistisch badkamermeubel in Scandinavische stijl met een chic marmeren blad? 

custom badkamer

Advies nodig? 

Op deze pagina zie je welke combinaties er allemaal mogelijk zijn. Wil je de materialen liever met je eigen ogen zien? Kom dan langs in onze showroom in Antwerpen of Amsterdam. We zijn op zaterdag en zondag geopend van 9:30 tot 17:00 en doordeweeks op afspraak. 

Heb je advies nodig of wil je graag dat iemand meedenkt met jouw badkamerplannen? Ook dan maak je best een afspraak, zodat we genoeg tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en vrijblijvend: klik hier om een afspraak te maken. 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published