Trend: geef je badkamer kleur met tegels

Trend: geef je badkamer kleur met tegels

Kies voor kleur: dat is zo’n beetje de boodschap voor jouw badkamerstyling dit jaar. Met een gekleurde muur of vloer creëer je de ultieme sfeer om te ontspannen. Ga jij voor een opvallende marmeren, keramische of terrazzo tegel?

 

Going green

Als je toe bent aan wat kleur in je badkamer, dan is groen een hele goede keuze! Groen straalt rust en ontspanning uit: wel zo fijn in een badkamer. Doordat groen er in enorm veel verschillende tinten is, kun je kleur goed combineren met andere materialen en kleuren. Met groen kun je dus alle kanten op in de badkamer! Bij Going Objects vind je Smeraldo en Fenice: twee soorten terrazzo tegels die met hun mosgroene patroon prachtig staan als vloer of als accentwand in de douche, achter de wastafel of achter het toilet. Combineer groene tegels bijvoorbeeld met chique goudkleurige kranen voor een ‘wauw’-effect. Of match ze met een andere neutrale kleur tegel en lichte houten meubels om de rust te behouden.

Kleurrijke spikkels

Mag het wel allemaal wat vrolijker? Van de bont gekleurde terrazzo-tegels Pastel en Blanco word je op slag blij. Door de gekleurde spikkels tegen de neutrale achtergrond zijn deze tegels zowel subtiel als eyecatching. Ook ogen ze retro: terrazzo was namelijk in de jaren 70 erg populair. Deze bijzondere tegel, die vervaardigd wordt door marmeren korrels te drukken in klei, maakt nu weer een enorme comeback. En daar zijn wij maar wat blij mee! Combineer de gespikkelde terrazzo tegels met neutrale, rustige tinten om ze het pronkstuk van jouw badkamer te maken.

Chique zwart
Zwart als statementkleur in de badkamer? Graag! Een zwarte badkamer is niet alleen ontzettend on trend, maar ook tijdloos. Mensen zijn soms wat behoudend in het gebruik van zwart in de badkamer omdat ze bang zijn dat het te donker wordt. Maar je kunt zwart juist perfect combineren met andere kleuren en verschillende materialen om het effect wat te af te zwakken. Ook kun je kiezen voor zwarte marmeren tegels, die met hun witte aderstructuur nooit te ‘mat’ overkomen. Zwart marmer komt echt tot zijn recht in een fancy badkamer, waarbij het gecombineerd wordt met gouden details zoals gouden kranen. Of je nu kiest voor zwart marmer op de vloer, aan de muren of zelfs als wastafel: zwart marmer geeft jouw badkamer meteen een glamorous gevoel.

 


Wit met iets extra’s
Opvallen met wit? Dat kan zeker. Kies in dat geval voor wit marmer: met zijn bijzondere aderpatronen oogt wit marmer altijd uniek en nooit saai. Het heeft een fraaie, zachte uitstraling en oogt tegelijk luxueus als tijdloos. Daarom is het perfect voor iedere type badkamer: van klassiek tot modern. Als je voor een hedendaagse badkamer wil gaan, kun je witte marmeren tegels bijvoorbeeld combineren met lichte houten elementen of juist sprekende gekleurde accenten. Zo matcht wit marmer bijvoorbeeld prachtig met oudroze of pastel groen. En wist je dat marmer erg geschikt is om vloerverwarming onder te plaatsen? Zo heb je nooit koude voeten. Wij zijn fan!

Laat je inspireren door onze klanten

@boerder_wei
@j.k._interiors

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published