Zo maak je een statement in je badkamer

Zo maak je een statement in je badkamer

De badkamer, het is een plek van vele dingen. Een van troost in je bad na een zware dag, een van wakker worden onder de douche, een van je samen opmaken met vriendinnen of lachen met de kindjes. Een plek met veel gezichten, die een eigen design verdient. Going Objects zocht en vond een paar ideetjes.

Less is more in de badkamer

Ben je van het haastige type (lees: dat niet op tijd uit bed kan rollen) en moet het ’s morgens vooruitgaan, dan verlies je liever geen tijd met lades opentrekken, op zoek naar die ene lotion of de nieuwe tube tandpasta.

Nee, wat jij nodig hebt, is een cleane badkamer waar je door de meubels kan zien. Pardon? Nee, geen magie, maar gewoon een eenvoudig design met rechte hoeken. Zoals Jules en Alexis: een industriële badkamerset in neutrale kleuren met een legplank voor instant acces tot al je flesjes en tubes.

Vul je meubel met flessen in de gekste kleuren, zo vind je ze meteen terug. Tijd gespaard!

zo maak je een statement in je badkamer

Badkamer extravaganza

Boom chakalaka, elke dag ben jij voor je wekker wakker en ’s avonds heb je nog tonnen energie over. Jij bent een wervelwind, een durver, iemand wiens glas altijd halfvol is. Groot gelijk! Jouw perfecte badkamerset is in… terrazzo. Speels, kleurrijk en elke dag iets anders om naar te kijken.

Ben je écht niet bang om te knallen? Kies dan voor roze terrazzo. Whut? Jawel, een zacht roze wastafelblad doorspekt met fellere en lichtere drops of pink. Gewaagd (al zeggen we het zelf) maar zeer geslaagd. Duo George en Nestor laat zien wat er kan en zoals je merkt: mixen en matchen met andere materialen mag!

making a statement

Nature calls in de badkamer

Niet super strak maar ook niet all over the place: wat jij zoekt is de stok in twee, zonder dat het plain vanilla wordt. Yep, ook dat vind je bij Going Objects.

Wat dacht je van enkele prachtige houtsoorten in je badkamer? Eik, teak, walnoot: het kan allemaal. Kies voor volle lades of een rotan schuifdeur, voor dat tropical effect. Speel met kleur en nerfstructuren en druk je eigen stempel op je little place of heaven. Wie weet wel met Ann en Alexis II?

Psst, je kan nog altijd een beetje loco gaan met een terrazzo wastafel en dito blad of net kiezen voor de zekerheid van een ronde kom in wit porselein. De keuze is aan jou. Weet dat alles kan – en mag!

badkamermeubel eik Ann

Een badkamer mag gerust wat leven, letterlijk en figuurlijk. Maak je personal space nog meer van jezelf met een designstijl die niemand anders in huis heeft. Behalve wij misschien.

Going Objects staat voor betaalbaar design dat je nog niet elders hebt gezien. Ook bij zoiets onontbeerlijk als een badkamermeubelset zoeken we naar een unieke ontwerpen aan een plezante prijs.

Bekijk al onze badkamermeubelsets.

Auteur: M.AH.L.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published