Badkamerinrichting - til je badkamer naar een hoge niveau

Zo til je je badkamerinrichting naar een hoger niveau.

Je badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in je woning. Dat je wilt dat deze ruimte er tiptop uitziet en liefst ook nog hip, is dan ook meer dan normaal. Met onze tips til je je badkamer naar een hoger niveau en zeg je vaarwel tegen uitpuilende wasmanden, tientallen bussen shampoo en een berg andere rommel. Het verschil tussen jouw badkamer en een hotelbadkamer in een vijfsterrenzaak zal haast niet meer te zien zijn.

Een bijzondere plek om te onthaasten

In je badkamer doe je heel wat dagelijkse activiteiten, van baden tot tandenpoetsen, van kleding wassen tot je dagelijkse make-up. Hoe maak jij van je badkamer iets bijzonders? Je wilt dat het een plek is om jezelf even terug te trekken en te onthaasten. Wat dacht je van een beetje aromatherapie thuis? Hang wat eucalyptus in je douche: het is niet enkel mooi, maar de stoom van de douche zorgt ervoor dat de oliën van de plant vrijkomen. Eucalyptus heeft een positieve invloed op de luchtwegen en vermindert stress.

Badkamerinrichting - accessoires

 

 

Een hotelwaardig design

Het geheim van een prachtige hotelbadkamer? De juiste mix tussen tegelvormen, kleuren en materialen: wit marmer, goud kraanwerk en hexagontegels geven een luxe uitstraling. Mix and match naar eigen smaak om je ultieme badkamer te ontwerpen! Het concept van Going Objects is gebaseerd op het mix and match principe: je kan zelf je unieke meubel samenstellen. Onze meubels zijn zo ontworpen dat bijna alle bovenstellen op bijna alle basismeubels passen. Voeg hier je selectie van accessoires nog aan toe en creëer zo je unieke set die het best bij jou en je woning past.

 Badkemrinrichting - combinaties

Ruil de handdoek op de grond in voor een sfeervol tapijtje en verzamel handdoeken in een mooie mand. Kies voor handdoeken die je aan een hotel doen denken om het vakantiegevoel binnen te brengen in je eigen interieur. Deze handdoeken hoeven niet peperduur te zijn, maar kies voor een lichte tint en een stof die kwalitatief aanvoelt en er donzig uitziet.

Gooi die maxibussen shampoo meteen de vuilbak in en opteer voor mooie flacons. Vul deze stijlvolle flacons met gewone shampoo en douchegel. Een chic uitzicht, zonder al te veel geld te moeten uitgeven!

De ideale badkamer heeft natuurlijk ook voldoende opbergruimte, zodat de hygiënische spullen niet hoeven rond te slingeren in het gezichtsveld. De collectie van Going Objects voorziet voldoende opbergruimte onder de wastafels. Je kan zelf kiezen hoeveel opbergruimte jij nodig hebt in je badkamer.

De badkamer als leefruimte

We brengen best veel tijd door in de badkamer. Je denkt misschien dat er niet genoeg plaats is om er een gezellige ruimte van te maken, maar dat lukt altijd! Met een paar kleine aanpassingen kan je heel wat gezelligheid integreren. Plaats een bijzettafeltje naast je bad met een aromatische geurkaars en enkele leuke boeken. Een poef of een bankje kan een verloren hoekje perfect opvullen! Niet veel plaats? Kies van voor een badplank zodat je tijdens het baden kan genieten van een drankje. Een houten plank is een mooie en sfeervolle aanvulling bij badkamermeubels.

Badkamer als leefruimte

 

Vergeet ook je kleine kamertje niet te pimpen. Planten maken de ruimte meteen een stuk levendiger. Of ook roze is the way to go: millennial pink is steeds een goed idee in het toilet.

Ronde vormen

Anno 2020 zijn ronde vormen helemaal in. Als je eens gek wilt doen, waarom kies je dan niet gewoon voor een rond bad? Heel mooi en erg gezellig om met z’n tweeën in te baden. Geen grote verbouwplannen? Kies dan voor ronde vormen in je kraanwerk en wasbak. De curves zijn eenvoudig maar elegant.

 

Ontdek onze ronde lavabo's

 

 

 

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published