Je badkamer een andere look geven? Ga voor een trendy kraan!

Je badkamer een andere look geven? Ga voor een trendy kraan!

Soms zit een groot 效果的细节。 Zochten we voorheen vooral met tegels of het design van het bad naar een opvallende look,nu is het een mooie kraan die jouw badkamer een interessant accent geeft。 Bij Going Objects vind je de komende tijd en hoop nieuwe kranen die er in kleur of vorm uitspringen。 Voor welke trendy kraan ga jij?

Rustgevend机智

Wit staat voor rust en reinheid en dat is precies wat je wil in de badkamer, toch? 2022 年 zien we de witte kraan in glanzende,maar vooral 哑光变体:检查 bijvoorbeeld onze Vosgess kraan。 Deze 型 kraan 过去完美的 bij een 基本的 een Scandinavische badkamer。 Combiner voor een 'Scandi stijl' de witte kraan 遇到了 licht hout en een granito vloer。 Will je liever dat de witte kraan de showstopper van jouw badkamer wordt? Laat hem dan opvallen in een donkergrijze of zwarte ruimt of juist een badkamer 遇见了 veel kleur。 Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze terrazzo wastafel ?在组合中遇到了 de witte kraan,wordt jouw badkamer een plaatje!

美艳葫芦

Oh la la:een gouden kraan geeft je badkamer een 即时升级! je nu kiest voor de glanzende of de matte afwerking,zoals Knox of Perth ,een gouden kraan springt altijd in het oog。 Combiner deze luxueuze blikvanger 遇到了 en donkere achtergrond,zoals donker gekleurde eikenhouten meubels of zwarte tegels。 Zo wordt de gouden kraan haast een kunstobject! Maar je kunt een goudkleurige kraan ook prachtig matchen met natuursteen zoals marmer。 De verfijnde uitstraling van marmer wordt versterkt door de zachte gloed van de gouden kranen en accessoires。 Droom je van een industriële badkamer waar beton en ruwe, natuurlijke materialen de hoofdrol spelen? Ok hierin misstaat de gouden kraan niet。 Kies in dit geval voor geborstelde of matte gouden kranen:哇!

工业黑

Stoer, modern en industrieel: zwart is al een tijdje een populaire interieurtrend en heeft nu ook de badkamer bereikt. Een zwarte kraan geeft je badkamer een strakke, minimalistische en 时尚外观。 En aangezien niet héél veel mensen aan een zwarte kraan denken, maakt het je meteen uniek! Combiner een zwarte kraan、zoals KnoxMax of Jamie 、bijvoorbeeld 遇到了全白的badkamer en andere zwarte accenten。超级 stijlvol en erg hedendaags! Maar zwart staat ook heel mooi met marmer:een zwarte kraan geeft de elegante uitstraling van marmer een verrassend stoer effect。 En zwarte kranen hebben noge een belangrijk voordeel:je bent van die vervelende vingerdrukken af! Heb je gekozen voor een zwarte kraan voor je wasbak? Trek deze strakke stijl dan door naar je douche met één van onze zwarte, matte douchekranen: Finistere, Dauphines of Versailles。

发表评论

请注意,评论必须在发布前获得批准