Mix en match jouw droombadkamer

Mix en match jouw droombadkamer 混音

De badkamer 是 allang niet meer een ruimte enkel voor je hygiëne。这是一个 plek waar je je terugtrekt als je een moment van ontspanning nodig hebt, maar ook waar je jouw dag begint én eindigt。 Wel zo fijn als deze ruimte aansluit bij jouw wensen en smaak, dus。输入 Going Objects,想要 bij ons creëer jij jouw droombadkamer。

Ben je van plan om jouw badkamer een make-over te geven?激动人心! Tegenwoordig 是 een badkamer een verlengstuk van de rest van je wining en daarmee een volwaardige leefruimte。 Dus je mag heerlijk losgaan met kleur, textuur en vorm om jouw smaak tot uiting te brengen。 Waarschijnlijk heb je al meerdere Pinterest-borden vol gepind met sfeerbeelden die passen bij jouw stijl: will je gaan voor een clean en minimalistische Scandinavische badkamer? mag het speelser en kleurrijker,是否符合灰迪格的设计趋势? Misschien wil je het uitbundige luxe-gevoel ervaren van een hotelbadkamer。 Wat jouw wensen ook zijn:bij Going Objects mix en match jij jouw ideale badkamer。 En dat is een feestje om te doen!

Kies jouw badkamermeubel
Het badkamermeubel 是 vaak dé eyecatcher van een badkamer。 Je gebruikt het om meerdere keren op een dag je handen te wassen, je tanden te poetsen en je haren te verzorgen. Tegelijk zorgt een badkamermeubel voor voldoende opbergruimte。 Bij Going Objects kun je kiezen uit verschillende onderbouwkasten – van strak tot vintage,van staal tot hout,van wit tot mahoniebruin。 Om de juiste beslissing te maken, is het belangrijk om het formaat te bepalen afhankelijk van de grootte van jouw badkamer en hoeveel mensen er dagelijks tegelijk in de badkamer staan​​。 De onderbouwkasten van Going Objects variëren van 80 cm to 150 cm, dus er zit altijd een formaat tussen dat past bij jouw badkamer.

Weor welke wastafel ga jij?
遇见 het design van jouw wastafel,waskom 的 handenwasser geef jij verder vorm aan jouw unieke badkamer。 Bij Going Objects kun je kiezen uit en legio aan vormen, materialen en afmetingen。 Houd je van vierkant of rond? Van porselein,marmer 的水磨石? Onze wastafels zijn in de meeste gevallen inbouw wasbakken, waardoor ze perfect passen in de door jouw gekozen onderkast。轻松做到! Door de combinatie van badkamermeubel en wastafel komt jouw smaak echt tot uiting。 Durf jij bijvoorbeeld te gaan voor een mix van teak hout en zwart marmer, een van onze meest geliefde combo's?

Ga voor een passende kraan

De kraan is de kers op de taart die het jouw badkamermeubel afmaakt。 Wederom 是所有的风格。 Heb je een klassieke badkamerstijl? Dan past een ronde, zilverkleurige kraan wellicht het beste. Houd je meer van modern?在 dat geval kun je gaan voor een rechthoekige 中,zwarte kraan van mat metal:een van de grootste badkamertrends van dit 时刻。遇见 een gouden kraan voeg jij een warme,luxueuze touch of juist een eclectisch vleugje toe aan jouw badkamer。 De kranen van Going objects zijn zo veel mogelijk energie-efficiënt en gemakkelijk te installeren: fijn!



De 收尾工作
Jouw droombadkamer komt in deze fase nu echt samen。 Maak het af met handdoekrekken, een comfy designstoel en in het oog springende accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige messing hanglamp? Een ovaalvormige - net even anders - 明镜?在 de meest fascinerende kleurcombinaties wordt jouw badkamer een heus badkamerpaléis 中遇到了水磨石 vloertegels 的 onze marmeren。哇!

Tips en tricks nodig voor jouw droombadkamer?
Wij helpen je graag om jouw ideale badkamer te customizen! Maak nu vrijblijvend een afspraak 。 Will je de materialen graag zelf zien en voelen?我们咬紧牙关。 Je bent van harte welkom 在阿姆斯特丹安特卫普的 onze 陈列室。 Kijk hier voor de openingstijden。太棒了!


发表评论

请注意,评论必须在发布前获得批准