Over ons

Going Objects is een Belgisch online concept dat werd opgericht met als doel om uniek en betaalbare items aan te bieden die uw badkamer de juiste uitstraling geven. Wij geloven dat een badkamer niet enkel functioneel moet zijn, maar ook moet voldoen aan uw persoonlijke stijl en smaak.

Wij streven ernaar dat jij kan pronken met unieke items, wat Going Objects mogelijk maakt door een combinatie van trendy design, exclusieve producten en vakmanschap aan te bieden. Onze designers houden de trends nauwlettend in de gaten en creëren vervolgens een unieke collectie met voor elk wat wils.  

Wij ontwerpen onze meubels in-house en produceren die vervolgens in ambachtelijke ateliers. Zo werken we zonder tussenschakels van ontwerp tot en met levering, wat ervoor zorgt dat we onze prijzen scherp kunnen houden. 

We spenderen dagelijks heel wat tijd in de badkamer, dus waarom zou deze ook niet stijlvol ingericht mogen zijn? 

 

MATERIALEN

Going Objects werkt voornamelijk met natuurlijke materialen zoals marmer en hout, in verschillende soorten en kleuren.
Wij selecteren onze producten op kwaliteit en respecteren daarbij de ecologie van de materialen met hun natuurlijke imperfecties waar we zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan.

Onze exclusieve producten worden gemaakt in ambachtelijke ateliers, waardoor de oplages beperkt zijn.

CUSTOMIZE

Customize jouw badkamerset en, stel zelf je uniek meubel samen!

Onze meubels zijn zo ontworpen dat bijna alle bovenstellen op bijna alle basismeubels passen. Voeg hier je selectie van accessoires nog aan toe en creëer zo je unieke set die het best bij jou en je woning past.