Overkoepelende Winkelmanager (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste interieurliefhebber die de verantwoordelijkheid wil nemen over onze winkels. Ben jij een doener die graag planmatig, maar ook fysiek bezig is met het finetunen van onze verkooppunten en de showroomteams, dan zijn wij op zoek naar jou!

TAKEN

In deze functie sta je voor onze beide merken Furnified en Going Objects in voor het A tot Z beheer van onze showrooms (Antwerpen en Amsterdam), onze partnershops en onze pop-ups. Je stuurt he team aan, zorgt voor winkels die er piekfijn uitzien, doet restyling en maakt verkoopanalyses. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor allerlei off-line events (stocksale, Black Friday, late night shopping) die je in samenwerking met het Marketing team organiseert.

Aanvullende informatie over het takenpakket vind je in het profiel hieronder.

PROFIEL

  • Verantwoordelijk - Je bent een peoplemanager en weet een team op de juiste manier te motiveren.
  • Commercieel - Je bent commercieel ingesteld en hebt ervaring met B2C klantencontact en het aansturen van een team.
  • Sociaal – Je haalt de juiste mensen eruit om de verkoopsteams te versterken. Je recruteert en leidt nieuwe verkoopsmedewerkers op in zowel BE als NL.
  • Georganiseerd en analytisch – Je houdt de uren en werktijden van het salesteam nauwkeurig bij. Verkoops- en performance rapportages scrhikken je niet af.
  • Enthousiast - Je bent van nature een enthousiast persoon die graag deel uitmaakt van een dynamisch team en die steeds op een proactieve manier meedenkt en handelt.
  • Oog voor detail - Je zorgt ervoor dat onze winkels en verkopers er elke week tip top uitzien. Je hebt oog voor detail, bent nauwkeurig en gedreven.
  • Communicatief - Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je spreekt vlot Nederlands, Frans is een plus.
  • Flexibel – Onze winkels zijn ook op zaterdag en zondag geopend, je springt dus geregeld binnen om je team te sturen of je houdt de winkel mee open.
  • Projectmatig – Je krijgt energie van het organiseren van onze jaarlijkse verkoopsevents (Black Friday, stockverkopen, pop-up stores, off-line events…).
  • Administratief – Je volgt en geeft de juiste administratieve richtlijnen zodat dit resulteert in een vlotte samenwerking met alle departementen binnen het bedrijf: marketing, customer support, logistiek en supply, finance, …

AANBOD

In deze functie krijg je een gevarieerd takenpakket met de nodige verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je komt terecht in een jonge, trendy en creatieve KMO in de meubelsector te Antwerpen, waar een enthousiaste, dynamische en flexibele werkcultuur heerst. In ruil voor je inzet bieden we je een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw ervaring aangevuld met extralegale voordelen.

 Interesse in deze job? Aarzel niet en stuur je CV en motivatiebrief ter attentie van Ward Thibaut naar jobs@furnified.com en wie weet tot snel!